Сенопревртувач сонце со 4 или 5 круга

Category:

Additional information

Additional information

Тип

4, 5

Должина [mm]

2160, 2400

Ширина [mm]

3500, 4800

Висина [mm]

1400, 1400

Тежина [kg]

185, 235

Работна ширина [mm]

3500, 4800

Работна брзина [km/h]

10-12, 10-12

Работен капацитет [ha/h]

0.5, 0.7