Сенопревртувач сонце со 10 круга и тркала

Category:

Additional information

Additional information

Должина [mm]

5500

Ширина [mm]

7800

Висина [mm]

1400

Број на кругови

10

Работна ширина [mm]

7900

Работна брзина [km/h]

8 – 10

Работен капацитет [ha/h]

0.9

Тежина [kg]

660