Сенажер

Category:

Additional information

Additional information

Должина [mm]

2150

Ширина [mm]

2600

Висина [mm]

3150

Потребна снага на трактор [HP]

45

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Работна брзина [km/h]

8 – 10

Број на ножеви

21

Вртење на цевка

Хидраулично

Работен капацитет [t/h]

15 – 16

Тежина [kg]

620