Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ162 / 163 ЛБ ЦРВ Т1 Б 6+2 / 6+3

Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ162 / 163 ЛБ ЦРВ Т1 Б 6+2 / 6+3

Description

Description

Модел: ЦРВ 162 Т1 Б 6+2 | ЦРВ 163 Т1 Б 6+3

Additional information

Additional information

Должина на вертикален нож (cm)

210 | 210

Должина на хоризонтален нож (cm)

75 | 105

Број на вертикални ножеви

6 | 6

Број на хоризонтални ножеви

2 | 3

Додатна опрема (опција)

Дефолиатор Ф60 цм со ролери (комплет со држач), Електро хидрауличен џојстик, Тример (комплет со држач)