Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ151 / 152 ЛБ ЦРВ Т1 Б 5+1 / 5+2

Режачи за зелена резидба 6ЦРВТ151 / 152 ЛБ ЦРВ Т1 Б 5+1 / 5+2

Description

Description

Модел: ЦРВ 151 Т1 Б 5+1 | ЦРВ 152 Т1 Б 5+2

Additional information

Additional information

Должина на вертикален нож (cm)

175 | 175

Должина на хоризонтален нож (cm)

45 | 75

Број на вертикални ножеви

5 | 5

Број на хоризонтални ножеви

1 | 2

Додатна опрема (опција)

Дефолиатор Ф60 цм со ролери (комплет со држач), Електро хидрауличен џојстик, Тример (комплет со држач)