Подривачи дворедни

Category:

Additional information

Additional information

Модел

YTL2-9, YTL2-11, YTL2-13, YTL2-15

Број на работни тела

9, 11, 13, 15

Работна ширина (m)

2.15, 2.65, 3.15, 3.65

Маса (kg)

315, 365, 420, 495

Потребна моќност на трактор (кс)

60-70, 70-80, 80-90, 90-100