Миксер за сточна храна 8m3 на кардан со тркала, трака, вага и лифт

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [m3]

8

Вкупна тежина [kg]

3140

Вкупна должина [mm]

5500

Вкупна ширина [mm]

2100

Вкупна висина [mm]

2900

Должина на миксер [mm]

2900

Ширина на мисер [mm]

1980

Висина на миксер [mm]

1950

Ширина на тркала [mm]

1700

Гуми

12,5 / 80 – 15,3

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

34,40

Потребна моќност [HP]

50 – 65

Број на ножеви

12

Препорачано за хранење

60 – 90 животни