Миксер за сточна храна 2,5м3 на кардан со тркала, вага и лифт

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [m3]

2,5

Вкупна тежина [kg]

1125

Вкупна должина [mm]

4000

Вкупна ширина [mm]

1460

Вкупна висина [mm]

1850

Должина на миксер [mm]

2150

Ширина на миксер [mm]

1400

Ширина на тркала [mm]

1350

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

52,25

Моќност [HP]

45 – 50

Број на ножеви

7

Препорачано за хранење

20 – 35 животни