Миксер за сточна храна 2 m3 со кардан / ел. мотор 7,5 kW

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [m3]

2

Вкупна тежина [kg]

685

Вкупна должина [mm]

2150

Вкупна ширина [mm]

1350

Вкупна висина [mm]

1750

Должина на миксер [mm]

1700

Ширина на мисер [mm]

1200

Број на ногари

4 – фиксирани

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

52,25

Потребна моќност на ПТО [HP]

15

Моќност на електромотор [KW]

7,5

Број на ножеви

3

Препорачано за хранење

15 – 25 животни