Миксер за сточна храна 2м3 на кардан со тркала, вага и лифт

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [m3]

2

Вкупна тежина [kg]

685

Вкупна должина [mm]

2200

Вкупна ширина [mm]

1350

Вкупна висина [mm]

1750

Должина на миксер [mm]

1700

Ширина на мисер [mm]

1200

Висина на миксер [mm]

1100

Ширина на тркала [mm]

950

Гуми

500 / 8

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

52,25

Потребна моќност [HP]

35

Број на ножеви

3

Препорачано за хранење

15 – 25 животни