Миксер за сточна храна 1,5 m3 на кардан

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [m3]

1.5

Вкупна тежина [kg]

500

Вкупна должина [mm]

1650

Вкупна ширина [mm]

1350

Вкупна висина [mm]

1500

Должина на миксер [mm]

1600

Ширина на миксер [mm]

1200

Висина на миксер [mm]

1000

Број на ногари

4 – Фиксирани

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

52.25

Потребна мoќност [HP]

15

Број на ножеви

3

Препорачано за хранење

10 – 15 животни