Миксер за сточна храна 12m3 со кардан, тркала, вага и лифт

Category:

Additional information

Additional information

Капацитет [m3]

12

Вкупна тежина [kg]

3140

Вкупна должина [mm]

5000

Вкупна ширина [mm]

2250

Вкупна висина [mm]

3200

Должина на миксер [mm]

3500

Ширина на миксер [mm]

2250

Висина на миксер [mm]

2250

Ширина на тркала [mm]

1700

Гуми

12,5 / 80 – 15,3

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Брзина на спирала [rpm]

34,40

Потребна моќност [HP]

60 – 75

Број на ножеви

12

Препорачано за хранење

100 – 150 животни