Машина за собирање лешници Х2200

Category:

Additional information

Additional information

Потребна снага на трактор (кс)

45

Црева за собирање (m)

25+25

Чистење

98%

Капацитети

(kg/час)

Лешник

200-300

Орев

280-380

Костен

200-300

Бадем

250-350

Пекан

100-200

Макадамија

100-200

Јојоба

150-250

Маслинки

150-200