Машина за собирање лешници Х1800

Category:

Additional information

Additional information

Потребна снага на трактор (кс)

35

Декари

20-30

Црева за собирање (m)

10

Чистење

90%

Капацитети

kg/час

Лешник

350 – 450

Орев

350 – 450

Костен

350 – 450

Бадем

350 – 450

Пекан

350 – 450

Макадамија

350 – 450