Машина за собирање лешници Х1800ДБ

Category:

Additional information

Additional information

Потребна снага на трактор (кс)

35

Декари

20-40

Црева за собирање (m)

20

Чистење

40 %

Капацитети

kg/час

Лешник

450 – 550

Орев

450 – 550

Костен

450 – 550

Бадем

450-550

Пекан

450-550

Макадамија

450-550