Машина за собирање лешници Х 2200 Јуниор

Category:

Additional information

Additional information

Потребна снага на трактор (кс)

35

Декари

8-15

Црева за собирање (m)

25+25

Чистење

98%

Капацитет

kg/час

Лешник

200-300

Орев

280-380

Костен

200-300

Бадем

250-350

Пекан

100-200

Макадамија

100-200

Јојоба

150-250

Маслинки

150-200