Машина за собирање лешници Х 130

Category:

Additional information

Additional information

Сопствен погон

Бензински мотор Бригс 6,5 кс

Декари

15-20

Капацитети

kg/час

Лешник

250-350

Орев

250-350

Костен

250-350

Бадем

250-350

Пекан

250-350

Макадамија

250-350