Косачка 195cm со хидрауличен клип Челмак

Category:

Additional information

Additional information

Должина [mm]

3200

Ширина [mm]

1100

Висина [mm]

1100

Работна ширина [mm]

1350

Потребна снага на трактор [HP]

60

Број на вртeжи на кардан [rpm]

540

Работна брзина [km/h]

8 – 10

Број на тањири

2

Број на ножеви

8

Работен капацитет [ha/h]

1.8

Teжина [kg]

500