Еднореден силажер

Category:

Additional information

Additional information

Должина [mm]

3900

Ширина [mm]

2400

Висина [mm]

3380

Работна ширина [mm]

650

Потребна снага на трактор [HP]

50

Број на вртежи на кардан [rpm]

540

Работна брзина [km/h]

8 – 10

Број на ножеви

12

Вртење на цевка

Хидраулично 360 степени

Број на перки

12

Работен капацитет [t/h]

20 – 25

Тежина [kg]

640