Slogan MK

ЕВРО СТИЛ-СЕКОГАШ НА СТРАНАТА НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ!

Сервис

Потребен ви е сервис?

ЕВРО СТИЛ ДОО од Битола е овластен сервисер на
целокупната програма што ја застапува. Стручниот сервисен тим на ЕВРО СТИЛ
брзо, навремено и професионално ги лоцира и отстранува сите настанатипроблеми.
Оригинални резервни делови во секое време, максимална мобилност и достапност
24/7 е тоа што го нудиме.
Во Евро Стил купувајте со доверба, тука сме за Вас.

Share
FacebookTwitterGoogle+Share

01_landini

01_landini

02_mahindra

02_mahindra

03_yagmur

03_yagmur

04_famarol

04_famarol

05_celmak

05_celmak

06_aydin

06_aydin

07_brk_tarimak

07_brk_tarimak

08_inieri

08_inieri

09_Holsan

09_Holsan

10_ege_sebat

10_ege_sebat

11_yuksan

11_yuksan

12_maschio

12_maschio

13_tajfun

13_tajfun

14_oleo

14_oleo

15_lesko

15_lesko

16_creina

16_creina

17_sip

17_sip

18_bertolini

18_bertolini

19_dosemenler

19_dosemenler

basak_logo

basak_logo

Контакт

Share
ТЕЛЕФОН: 047-233-100
ФАКС: 047-236-100

За Нас

Земјоделството е тешка и одговорна дејност.
Да се биде нaјдобар во агробизнисот во регионот не е едноставно.
Потребно е многу труд, квалитетни производи и услуги, како и љубов за тоа што се работи за да се биде најдобар.
Само така може да се задоволат потребите на модерното земјоделство.

Затоа сме ние тука
ЕВРО СТИЛ ДОО БИТОЛА

Успешно работејќи повеќе од 10 години на македонскиот пазар,
Евро Стил доо од Битола има една цел: да понуди широк асортиман на производи со најдобар квалитет,
а со тоа да се задоволат потребите и на најпребирливите.
Лоцирана во срцето на земјоделието, Пелагонија, Евро Стил Битола секојдневно,напорно работи и го зголемува обемот на своето работење, така денес главна активност на фирмата е: увоз, извоз и дистрибуција на трактори, приклучна земјоделска механизација, опрема за млекарство, вештачки ѓубрива, опрема за шумарство и градинарство, пумпи за вода, генератори и уште многу други производи.
Сé што правиме, правиме за да бидеме во секој момент чекор пред другите.

Нашата визија е јасна: Евро Стил да биде компанија која е одговорна,
иновативна, компанија на која може да ú се варува.
Најновите технолошки достигнувања во областа на земјоделието се наш предизвик,
продуктивно и ефикасно земјоделско производство е Ваша цел.
ЕВРО СТИЛ БИТОЛА е тука за Вас да Ви помогне да ја остварите.
Добредојдени сте да нé посетите, ќе ни биде задоволство да ве услужиме.

ЕВРО СТИЛ-СЕКОГАШ НА СТРАНАТА НА ЗЕМЈОДЕЛЦИТЕ!

Share

01_landini

01_landini

02_mahindra

02_mahindra

03_yagmur

03_yagmur

04_famarol

04_famarol

05_celmak

05_celmak

06_aydin

06_aydin

07_brk_tarimak

07_brk_tarimak

08_inieri

08_inieri

09_Holsan

09_Holsan

10_ege_sebat

10_ege_sebat

11_yuksan

11_yuksan

12_maschio

12_maschio

13_tajfun

13_tajfun

14_oleo

14_oleo

15_lesko

15_lesko

16_creina

16_creina

17_sip

17_sip

18_bertolini

18_bertolini

19_dosemenler

19_dosemenler

basak_logo

basak_logo
0
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh